Doznívá

Doznívá

Anotace: končíme...

Chybí mi
ten kousek nebe
z tvých rukou,
záblesk naděje,
pár minut lásky

radost končí na dně sklenky,
doznívá s posledními tóny rádia
a odchází s posledním polibkem

otrávený vzduch
mi chce vtisknout novou duši

vedu monolog
a ty neposloucháš
/jemné chvění/
odešel jsi
a nechal jsi za sebou jen ticho

svět se rozpadá
Autor Sukuba, 16.02.2008
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Lota, just me, qpal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí