Na dlani

Na dlani

Anotace: Jen Tvoje...a presto sama

Ležím v Tvé dlani
obléklá do dlouhých vlasů.
Ležím v Tvé dlani,
ochotna neskrývat krásu.

Ležím v Tvé dlani
obléklá do dlouhých řas.
Ležím v Tvé dlani,
ochotna rozdávat čas.

Ležím v Tvé dlani
obléklá do dlouhých naušnic.
Ležím v Tvé dlani,
ochotna nežádat vůbec nic.

Oba dva víme,
přijdou si pro mě Satani.
Ale pro tyto chvíle,
jen Ty - mě máš na dlani...
Autor Gabriel - Sinóda, 16.02.2008
Přečteno 504x
Tipy 3
Poslední tipující: Lota, IvoMaria
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tvoje básně jsou pro mě, jedna lepší než druhá :-)

02.08.2008 00:32:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí