Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: .....

Vyryto mám pod kůží,
že jsi láska má.

Tiše šeptám do růží,
doufám, že mi tě Bůh dá.

V srdci mám psáno,
že tě bezmezně miluji.

Květy už ví dávno,
že ti věrnost slibuji.
Autor little.angel, 17.02.2008
Přečteno 578x
Tipy 1
Poslední tipující: Platón
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí