Môj život a ty

Môj život a ty

Anotace: Pre zamilovaných...síce túto báseň som nepísala pre nikoho konkrétneho,písala som ju, keď som bola smutná...Možno niekto pochopí, čo som ňou chcela povedať...a napiste mi to do komnetov...

Som zúfalá, viem, ale prečo,to ti nepoviem,
priveľmi ťa milujem na to,
aby som ti skazila život preto,
lebo môj život je plný otáziek,
na ktoré nikdo nikdy neznal odpoveď.
Každý v živote zlé dni má,
aj ja som niekedy zlá,
ale milovať viem,
a tvoju lásku naozaj chcem.
Musela som sa s tým zmieriť,
že niekedy musím životu čeliť.
Ale stačí, ak mi ty povieš pár slov a ja viem, kde je môj domov.
Napĺňaš ma šťastím, ako nikto predtým, každý deň dostávam kyticu kvetín,
ale zo všetkého najviac Milujem Teba, tvoj pohľad, tvoje srdce,
ktoré ma vždy dokonale chápe...
Autor Mišiačik, 17.02.2008
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžko přesně říct o kom tuto básničku píšeš,
snad je to imaginární bytost, vysněná, jakýsi tvůj idol.
Nebo jsou to tyto stránky na Literu a komenty a vzkazy
od nás.
Ale určitě je to psáno z tvého nitra.

02.02.2009 22:03:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí