ARÁB

ARÁB

Anotace: Ze sbírky: "Uvadlá květena"

Sbírka: Uvadlá květena

ARÁB

Arábie, nedobytná zem,
neovládnutelná, nespoutaná,
žít tam, toť mým snem.

Arábie, hnízdem ARÁBA,
ARÁBA, co chci mít,
ARÁBA, o které mohu snít.

ARÁB mě odmítá,
cestu do Arábie mi zavírá,
číše vášně rozbitá.

ARÁB srdce zabíjí,
dýkou vášně bodá,
krev na hrudi se rozpíjí.

ARÁBE, proč to musí být,
… proč,
ARÁBE ?!
Autor Miro Sparkus, 17.02.2008
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí