Chtěl bych být labutí

Chtěl bych být labutí

Anotace: Ze sbírky: "Uvadlá květena"

Sbírka: Uvadlá květena

Chtěl bych být labutí

Chtěl bych být labutí,
bez starostí
z nevěrnosti,
plout si po hladině bez hnutí,
nestarat se o maličkosti.
Jednu partnerku navždy mít,
do konce života se milovat,
navždy spolu být,
… společně žít,
i zemřít.
Autor Miro Sparkus, 17.02.2008
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je faktis nádherná básnička, opravdu

11.05.2008 09:44:00 | Emilinkaka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí