Dante (Božská komedie)

Dante (Božská komedie)

Anotace: Dávám sbohem

Záře bílá,
světlo temné,
vítej v pekle,
ráj tu není.
Každý ve svém srdci nosí,
temnou stranu, pekelnou duši.
Kousek pekla, kus zloby,
shoříš tady plameny.
Vše co je v té černé straně,
ubíjí tě, žij už zdravě.
Dobro k sobě blízko pust,
černotu ze sebe vypusť.
Měj se ráda, miluj bližní,
bodni nožem co tě ničí.
Láska bílá cesta tvoje,
hledej jenom světlo v sobě.
Kroky tvé ať tudy jdou.
Všichni tě zde milujou.
Nejdříve však duši svou,
proper hnusnou černotou.
Vše co budeš teď vědět,
nás tu budou, zpět nehleď.
Kolem lidí statisíce,
vyber si jen šťastlivce,
který tvoji duši bílou,
nezačerní temnou barvou.
Miluj pouze ty lidi,
co tě mají vždy rádi.
Vždy jsi u nás vítána,
Vítej v ráji má milá.
Autor tearful, 17.02.2008
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí