Kolem

Kolem

Anotace: když se dva náhodně sejdou...

Šel jen pouze okolo,
pohlédla však na něho.
Oči se jim střetly v jeden,
když narodily se, byl červen.
Jedna pusa, to je vše,
miluji tě nadevše.
Snad to bude láska velká,
čas ukáže, kdo tvé srdce zláká.
Nevím, co teď bude dál,
nechci už stát opodál.
Čekat budu na tebe,
když tvé srdce řekne ne.
Autor tearful, 17.02.2008
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí