Chemie

Chemie

Anotace: Jedna starší, když mi bylo sladkých 17....:o)

Vypnuli elektriku – tma mě zalévá
Snad venku, snad tam je úleva

Vlak houká…
…vzpomínám
les, měsíc a sova pálená
Tvá vůně v mých vlasech uvězněná
…….ulétla

Poprchává, ne to z mraků padá kyselina
Teď půjdem a napijem se spolu vína…
…já a kyselina

Mám zásaditou duši
A potvora kyselina tuší
…jak vytvořit sůl…

…vzala mi Tě…

mé duše je půl
Autor Noc17, 17.02.2008
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, drsnosrstej kokršpaněl, Mácha, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...chtěl bych to slyšet v tvém přednesu a vychutnával bych si tvoje pauzy

02.05.2010 09:55:00 | Jiří I.Zahradník

jakožto chemik to považuji za povedenou neutralizaci...

24.04.2008 20:30:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí