Po zavírací době

Po zavírací době

Anotace: Co k tomu dodat.Uzavřela jsem tam své trápení...

Uzavíram všem klukům své srdce.
Nemá cenu ho dávat v sázku,když ve vaších rukou zmrzne.
Jste chladní a neumůte milovat.
Nejste jako my holky,růžovou barvou si život malovat.
Nevíte co to znamená mít rád,přemyšlíte,jak nás holky oklamat!
Člověk vyletí do oblak kvůli lásky,neuvědomuje si co všechno dává v sázky.
Duši,srdce,hlavu,tělo,ještě kousek do oblak by to chtělo!
Chtít je ale strašně málo,teď koukám se dolů,co se vlastně stalo?
Spadla jsem dolů z oblaků vysokých,není to po prvé,znám to z česu minulých.
Nebyl si první kdo mi takle ublížil,
však poslední,kdo se k mému srdci jen přiblížil!

Kolem srdce velkou zeď,nepustím nikoho!
ZAMYKÁM!!!Tři,dva,jedna,......TEĎ!
Autor Ms.Lonely, 29.06.2005
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí