Jako Kotě

Jako Kotě

Anotace: Když se člověk zamiluje

Jako tvé mourovaté kotě, chtěl bych být
Na tvém klíně v klidu polehávat
Čerstvé mlíčko tebou nalité, chtěl bych pít
Při hraní tě něžně škrábat.

Spát s tebou v jedné posteli
Vedle tebe v tichu si příst
Tajnosti před sebou by jsme neměli
Od tebe denně chtěl bych dostávat jíst

Mazlit se s tebou celý večer
Ty bys mě hladila na hřbetě,
A já bych vedle tebe jen klidně ležel
Nic z toho nejde říci v jedné větě

Jako tvé mourovaté kotě, chtěl bych být
A ty by si mě velice milovala
Co víc vlastně ještě mohu chtít
Kdybys mě za kotě měla

Jako tvé mourovaté kotě, chtěl bych být
Na tvém klíně v klidu polehávat
Čerstvé mlíčko tebou nalité, chtěl bych pít
Při hraní tě něžně škrábat.
Autor Drobek~3, 18.02.2008
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

souhlasím s labutí :o)

20.02.2008 12:35:00 | hanele m.

Něžné, roztomilé a hravé... :-)

18.02.2008 11:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí