Hříchy

Hříchy

Anotace: Každý hřešíme ... jsme přeci jen lidé

Vzpomínka z noci
Pohledem na nebe
Okovi moci
Dělané pro tebe

Ty ne a ne
Navléct si je
Ta tichá beznaděj
Která žije

Ta prázdnota
V srdci plném
Nenalezená ochota
Touha po nepoznaném

Svírá, bolí, pálí
Křičím a pláču
Sama tam v dáli
Pod pramen skáču

Jako divá Bára
Hříchy odpuštěny
Co jednoho rána
Byly napáchány
Autor llussinka, 18.02.2008
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Dark angel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

okovY! Jinak tip...

18.02.2008 11:29:00 | Dark angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí