Sbohem

Sbohem

Anotace: Porozumění co dál...

Trápení a starosti,
nech už plynout jen.
Všechny špatné vlastnosti,
ať odplují vždy ven.

Pryč od tvé jemné, milé duše,
lásku dej jen těm.
Kdo stojí o ty rady naše,
neobětuj se však všem.

Úsměv máš tak krásný,
to vím já moc dobře.
V tváři vyraz tak nevinný,
že ustane každá bouře.

Dávej pozor na sebe,
přátel máš zde hodně.
Nehleď stále do nebe,
měj se hlavně dobře.
Autor tearful, 18.02.2008
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Yukki, Gyllien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí