Plné oči

Plné oči

Anotace: Když bojujeme o lásku...

Plné oči slz teď mám,
lásko moje, kde tě mám.
Chci teď být jen u tebe,
miluji tě kreslit na nebe.
Držet ruku něžnou tvoji,
nepustit ji, budem svoji?
Srdce tluče strašně moc,
Boha prosím o pomoc.
Všimne si mě ona vůbec,
nechci být jen stále sobec.
Lásku svoji chci ji dát,
přitom se jen nebát.
Zklamání je věc hrozná,
každý jednou ji pozná.
Když ho jeho láska zklame,
do očí smrti hledí náhle.
Neví co si dále počít má,
kdo mu znovu lásku dá.
Já už ale nehledám,
svoji lásku totiž mám.
Slova moje ber vážně,
miluji tě bez bázně.
Vím však, že to bude těžké,
nic v životě není lehké.
Budu o tě bojovat,
vždy tě budu milovat!
Autor tearful, 18.02.2008
Přečteno 569x
Tipy 4
Poslední tipující: Martanka, Gyllien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No,ale zní to hezky...

18.02.2008 11:54:00 | Martanka

Nějak mi tam nesedí rytmus...

18.02.2008 11:27:00 | Dark angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí