Říct "miluji tě" někdy nestačí

Říct "miluji tě" někdy nestačí

Anotace: ale jindy...

Roztávám...
Špičky tvých prstů tančí na kůži mé.
Vášnivé kroky dráždí mé smysly.
Rozplývám se a taju.
V rytmu dechu a tvého srdce.
Tak zpomal trochu, já ti nestačím.

Dlouze se vyptávám.
Mám spoustu otázek pro tvé oči.
Teď prosím tě o odpověď.
V mysli své tančím.
Ruku v ruce s tělem tvým.
Podléhám. Dobrovolně.
Vášním a citům. Tobě.

Víš, lásko...
Říct jen "miluji tě" někdy nestačí.
Ale jindy je to zase moc...
My dva i v tichu jsme spřízněni.

/Řekla jsem si v duchu...
a přiložila prst na tvé rty.../
Přečteno 492x
Tipy 10
Poslední tipující: dva, Pišák, Bíša, Isobel, GM, prostějanek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hezké

19.02.2008 11:03:00 | dva

:o)

18.02.2008 12:49:00 | Bíša

Moc pěkná.

18.02.2008 11:58:00 | Isobel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí