Nevím jak to skončí

Nevím jak to skončí

Anotace: Nevím jak to skončí, ale vím že tě mám rád.

Všechno co začíná musí někdy skončit.
Ale já se s tebou ještě nechci loučit.
Chtěl bych mít knihu, do které bych mohl stále psát.
Chci tuhle hru neskončit a hrát.
Doufám, že poslední stránky nikdy neuvidim.
Konec téhle hry předem nenávidím.
Nevím jak tahle hra skončí,
nevím o čem budu psát.
Možná o tom jak tě mám rád.
Autor Blade Safety, 18.02.2008
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Vím co cítíš...

19.02.2008 16:41:00 | Maxí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí