Moje všechno

Moje všechno

Anotace: Jsi... :)

Jsi slzou v mém oku
kterou nikdy nechci vyplakat
Jsi moje kořist
kterou chci do své pasti nalákat
Jsi můj uschovaný poklad
který nechci ať někdo najde
Jsi zapadající slunce
které ve mně nikdy nezajde
Jsi utržený čtyřlístek
který jsem si do knihy vložila
Jsi ten nejkrásnější sen
který jsem si kdy prožila
Jsi tetováním na mém srdci
které nikdy nesmažu
Jsi mašličkou v mých vlasech
kterou nikdy nerozvážu
Jsi mým princem z pohádky
na kterého nepřestanu věřit
Jsi drahokamem na prstenu
který budu navždy střežit.
Jsi prostě moje všechno!
Autor Nessy, 18.02.2008
Přečteno 616x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

líbí se ...

20.02.2008 06:48:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí