. . . jen pár slov . . .

. . . jen pár slov . . .

Anotace: °°Žalmy°°

Sbírka: Žalmy

. . . jen pár slov
napsat jsem chtěl . . .
že ještě jsem
ale koho to zajímá

Jen pár slov . . .
o jejích bolestech
o slzách v její duši
o její touze . . .

Najít tak pár oříšků
které bych rád pro ni . . .
Třeba v jednom
byly by plesové šaty
ve druhém střevíčky
a v tom posledním
pár drobných šperků . . .

Jen pár slov . . .
napsat jsem chtěl
o zapomenutém milování
na jednom rozpadajícím se loži
. . . zítřků . . .
které už nikdo nikdy nedohoní

Jen pár slov
napsat jsem chtěl
. . . pro ni . . .
Autor Těšínský, 18.02.2008
Přečteno 381x
Tipy 13
Poslední tipující: Lota, Pišák, isisleo, Levandule, just me
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dodávám - je to minulost? potom to je všechno jiné i když věřím, že krása okamžiku v tom jistě měla své místo...

20.02.2008 22:35:00 | Pišák

Krásné, plné lásky...určitě to tu "onu" potěší...ovšem jestli to ví a čte...

20.02.2008 22:31:00 | Pišák

Napsal jsi je... a krásně :-)

18.02.2008 22:50:00 | Levandule

nádhera...:)

18.02.2008 22:34:00 | just me

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí