Láááska

Láááska

Anotace: jak je krásná

Láska dostala tvé jméno.
Všude snažím se ho psát.
V srdci mém je navždy dáno,
že jen a jen o tebe budu stát.

Láska se pyšní tvou tváří.
Vidím ji všude,
dokonce i v kalendáři.
Miluji tě! Tím to bude.

Láska mluví tvým hlasem.
Když promluvíš, vše se chvěje.
Bezmezně zamilovaná jsem.
Jen ty víš, co se se mnou děje.

Ty celý tvoříš lásku.
Tebe navždy chci mít.
Ty ve mně vidíš krásku.
S tebou chci žít.
Autor little.angel, 18.02.2008
Přečteno 612x
Tipy 1
Poslední tipující: Platón
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Nádherný

20.02.2008 10:29:00 | Platón

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí