Miluji...

Miluji...

Anotace: .....

Miluji a srdce štěstím plesá.
Poznala jsem osůbku,
která otevřela mi nebesa.

Miluji a každý den mě hřeje.
Dal jsi mi krásu,
život plný naděje.

Miluji a láska mi radosti vrací.
Ráda bych se stala tvým dílem,
tvou uměleckou prací.

Miluji a víra má ožila.
Potřebuji tě, abych mohla dýchat,
abych vše zlé přežila.
Autor little.angel, 18.02.2008
Přečteno 909x
Tipy 4
Poslední tipující: Platón, Psavec, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Tip je za radost.:-)

18.02.2008 20:26:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí