Bolest..

Bolest..

Anotace: ..a ty myslíš,že sníš..

Láska bere vše nebo nic,
a ty chceš křičet na svět z plných plic.

/Ale víš,že to není nic platné/

Všude je on,ty jeho oči
a ty tvé..
..zbyly jen k pláči..

/A rozmazaná řasenka zdobí tvůj obličej/

Ta bolest není skutečná..
ty sníš..
zdá se Ti neskutečná,
ale ty víš,že nespíš..

/Cítíš tu bolest srdce/

Všechno je cizí a jiné,
jako kout v hrobce stinné.

/A ty pláčeš dál/
Autor slunce za mrakem, 18.02.2008
Přečteno 401x
Tipy 8
Poslední tipující: Love.., Holka z davu, jedam, Ďáblí-andílekO:-), Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Láska bere vše nebo nic,
a ty chceš křičet na svět z plných plic.

Moc pěkný.

04.04.2008 17:01:00 | wigi.sama

líbí se mi, dobře vyjádřené

18.02.2008 20:39:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí