IN LOVE

IN LOVE

Anotace: NENI...

Pojď dál, malá dívko
Jsi moje světlá strana
Odpusť moje hříchy
Jako ten jeden dávno odpouštěl

Sladká ta krásná vůně
Pro tvoji mysl známá
Připravuj se na cestu
Cesta radosti a starosti

Stopy spolu nebo samy
Jsem jen tvůj sluha bez vůle mi vlastní
Temný, ale tak laskavý umím být
Zvednout tvé mrznoucí ruce ze sněhu

Láska větší, silnější
korunující okamžik
To je to, co jsem
Čisté vnímavé stvoření

Lidská chápavost a jejich činy
Upřímnost a víra ne špatné skutky
Nikdo se nezdá býti svatým
Jen jeden člověk má pro mě útěchu, jsi to ty

Až spolu skončíme
Zapomeneš na věci, že jsem tady byl
Ta špatná náhoda
Nikdy ničeho nelitovala
Skutečná láska
Autor Breg, 18.02.2008
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Franti, fialová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí