Co skrýváš za víčky ?

Co skrýváš za víčky ?

Anotace: ......touha ??

Sbírka: Co skrýváš za víčky??

co skrýváš za víčky
co spatřit smím ??
plamínek maličký
o něm já sním

jak spatřit plamínky
co víčka tvá skrývají
probírám vzpomínky
a doufám potají

z polibků písničku
ti do ouška šeptám
a doufám trošičku
že se tě zeptám

tvé polibky-slovíčka
víčka má pokryly
odpověď sladičká
přijde snad za chvíli

odpověď dechem svým
horkým mi zpíváš
ať dál je tajemstvím
co za víčky skrýváš...
Autor oli, 18.02.2008
Přečteno 754x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hezký, něžný :-)

18.02.2008 22:20:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí