Zklamání

Zklamání

Anotace: Kdybys jen věděl...

Kolik ran jsi mi způsobil,
kolik škody natropil?
Miluji Tě, ty to víš,
proč nikdy na to neodpovíš?
Proč ode mě jsi odešel
a jediný důvod k tomu nenašel?
Víš vůbec jak mi ubližuješ,
když se neozveš?
Krásný dárek na Valentýna jsi mi dal,
kopačky(!!!)a směješ se tomu dál.
Tolik slz mé oči vyronily,
tolik smutku mé oči vyloudily.

A já tu stojím opodál
a říkám si jaký je to svět,
když už ani lásku nemohu mět...
Autor FETKA, 18.02.2008
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: 0-0, Holka z davu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj, zase ji mít budeš... :) časem se opět někdo, kdo ti ji dá, najde... věř tomu

29.03.2008 21:26:00 | 0-0

Krásné a přitom tak smutné :(..drž se!

22.02.2008 21:50:00 | Holka z davu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí