Oko, okno do duše ...

Oko, okno do duše ...

Anotace: ...

Chtěl bych umět v očích číst, jak v otevřené knize,
znát touhy, sny a pocity, názor na život a taky vize,
předcházet chybám, vycítit pravdu, zahnat všechny krize…

chtěl bych vidět skrz oko, jako oknem do duše,
aby moje bylo tvé a naopak, aby bylo naše,
chci znát naše činy, chci něco, co do srdce se zapíše…

chtěl bych tvému srdci porozumět, totéž čekám od tebe,
nemusíš se báti chyb, svatí nepatří na zem, svatí patří do nebe,
darovat ti polibek, chytnout tě do náruče, chtěl bych tě mít u sebe…
Autor Buddha, 18.02.2008
Přečteno 424x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Veselý Drak, Radek.oslov.Šafárik, Mraveneček, Dinda
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné.

25.07.2022 10:42:05 | mkinka

Líbí se mi moc tahle Tvá myšlenka
Někdy je k neunesení obraz reálu. je milé, že věci vidíme pod iluzí domněnek...:)

28.10.2009 15:58:00 | Veselý Drak

co říct,jen číst

24.07.2009 18:20:00 | Radek.oslov.Šafárik

Tý jo ta je fakt moc povedená=)

23.02.2008 18:09:00 | Dinda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí