Štědrý Večer

Štědrý Večer

Anotace: .......co dodat

Štědrý večer nastal, já se těším na to žít
těším se až Tě zase někde potkám
až Tě zase někdy uvidím,
teď sám sedím u salátu a kapra, zkouším se neopít,
i když hrozný pocit samoty mám,
o Tobě jen snít, to asi vážně jen smím.

Štědrý večer nastal, mé myšlenky letí jen za tebou.
Škoda že nemohu vedle Tebe usednout,
chytit Tě za ruku, po vlasech pohladit.
Neví proč vklouzla si mi do života, jestli náhodou?
A proč když Tě vidím, musím si povzdechnout
a svou hlavu musím si ochladit.

Štědrý večer nastal, a já sám hledím do projasněné tmy
s ve skle okna vidím tvou krásnou hebkou tvář
škoda že je to pouze, i když krásný, sen.
Nevím co se stalo, sám to nechápu, věř mi
miluji Tě, nebuj nejsem lhář
s velkým knírem pod nosem.

Štědrý večer nastal, já se těším na to žít
těším se až Tě zase někde potkám
až Tě zase někdy uvidím,
teď sám sedím u salátu a kapra, zkouším se neopít,
i když hrozný pocit samoty mám,
o Tobě jen snít, to asi vážně jen smím.
Autor Drobek~3, 19.02.2008
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí