Bolavá láska

Bolavá láska

Anotace: S laskou si nejde jen tak beztrestne zahravat.

Velké bílé vločky
snášejí se tiše z nebe.
Jde ztichlou ulici malá zpěvačka
a slzy ji stékají po tváři.
Proč pláče a smutní?
To snad nikdo kromě ní neví.
Srdce má bolavé láskou pro toho,
který není pro to hoden.
Prý jinou má rád,
tak ať se nezlobí.
Nechce ji zranit a přitom zraní.
Bolavé srdce puklo žalem a slepit se nedá.
Po čase příjde on s prosíkem:
"Promiň, ta druhá byla falešná
a jenom mě využila.
Vrať se zpátky."
Co si o sobě myslí?
Že holka musí přiběhnout
na každé jeho zapísknutí?
Svou šanci měl a zahodil ji.
To už se prostě v životě stává.
Autor Netopýřice, 19.02.2008
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí