Na křídlech motýla

Na křídlech motýla

Anotace: ...

Na křídlech motýla, jak kapka rosy,
Já, pouhý blázen letěl jsem světem,
Jako šíp Amorův, co lásku nosí,
Jako list na podzim unášen větrem.

Na cestě mé spatřil jsem studánku,
Louka mě viděla svým modrým okem,
Já byl jsem snem, žijícím ve spánku,
Co k ránu umírá vzbuzení šokem.

Však za tu dobu poznal jsem mnoho,
Co lidem ostatním ukryto zůstává,
Některým z nich nesmírně dlouho,
Však v správný čas jim z nebe zamává.

Ten zázrak lásky, jak světlo slunce,
Jak vůně stromů za svitu červánků,
Úžasný pocit plného srdce,
Podoben písni tisíce skřivánků.

Královna země pouhých dvou srdcí,
Však mocná nadevše žijící na zemi,
Láska jak růže, vládkyně nocí,
Rudá a krásná, jak slunce na nebi.

Bez tvého srdce má milá Leničko,
Láska by nemohla s námi si žít,
Tobě tím děkuji, má jasná hvězdičko,
Že v našich srdcích může tu být.
Autor Frosty28, 19.02.2008
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: CHoKoLaTeKiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

gratuluji Leničce naaadhera...tohle je asi snem kazde holky...teda jako smekam

05.04.2008 00:38:00 | shady veron

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí