Čekání na tebe

Čekání na tebe

Anotace: S každou minutou mizí odhodlání čekat a věřit na návraty.

Kdepak asi jsi?
Počítám vteřiny, kdy se nevracíš,
s každou minutou mizí mé odhodlání,
s hodinami ztrácím rozum a klid.
Kam se ztrácí tvůj čas?
Vydržet.
Neptat se.
Nepochybovat.

Kdepak asi můžeš být?
Pochybnosti buší na vrata důvěry,
vztek se přihnal s razancí povodně,
nejistota se šplhá přes hradby,
strach jako mlha proniká skulinami.

Podléhám…
Slzy jsou krvavou stopou po útoku,
cáry odhodlání roznáší vítr po okolí.
Pochybuji a ptám se.
Už vím kde jsi…
A není to nic příjemného.
Autor Klíček, 19.02.2008
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, fijalka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezká... jen poslední řádek... tam nějak nesedí... ale možná to je na tom také to zajímavé...

28.03.2008 00:06:00 | Obyčejný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí