ODPUŠTĚNÍ

ODPUŠTĚNÍ

Anotace: ...takové smíření s koncem vztahu

Sedím u písečné duny,
a za svitu mléčné luny
v dáli pozoruju mořské vlny.
A v temném plášti noci,
uvědomuju si,
že nám dvěma není pomoci.

Sic dříve měli jsme se rádi,
avšak láska lidi opouští,
stejně jako mládí.

Teď chováme se k sobě jako cizí,
přestože naše láska bývala ryzí
-i mé žhavé pohledy už mizí.

Za jasného luny svitu,
ty Viktore chybíš mi tu
a v temném noci plášti
se mé srdce zbavuje zášti,
jež cítí k naší dávné lásce.

Žes opustil mě Ti nevyčítám,
ale odpouštím...
Autor WilliaM.J.Orleánská, 19.02.2008
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí