Moje Láska

Moje Láska

Anotace: O tom jaká může být.

Láska je můj sen.
Láska je jak jasný den.
Láska je jen cit.
Láska má v oku třpit.
Láska je můj život krátký.
Láska, bez ní jsem bezradný.
Láska přežije nás všechny.
Láska nosí na hrob květy.
Láska je a bude vždy.
Láska nezmizí už nikdy.
Láska je ta krásná slečna.
Láska byla vždycky věčná.
Láska je má milá.
Láska mi však uniká.
Láska je tu pro mě vše.
Lásko myslím na tebe.
Autor tearful, 19.02.2008
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí