Vítr

Vítr

Anotace: Podmanivost lásky

Vítr fouká lehkým vánkem,
lístky stromu se vlní blahem.
První pusa lásky náznak,
když miluješ je to zázrak.
V bouři jemnou vánek se mění,
lístek na stromu již není.
Z dotyků teď mazlení je,
okolo nich láska duje.
Z bouře je již uragán,
z lesa zbyl jen velký lán.
Není pochyb, co je dále,
hýčkají se, milují se.
Velký vítr ustává,
Louka klidnou se stává.
Krásná láska podmaňuje,
kdo miluje, vždy přežije.
Vánek nebo uragán,
s láskou jsi tu velký Pán.
Autor tearful, 19.02.2008
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Martanka, Beepat, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky zaláskovaná :o)))

20.02.2008 00:19:00 | Beepat

Hezký :-)

19.02.2008 23:49:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí