Krásné dívce

Krásné dívce

Anotace: .....

Necítím se být šťastným,
nálada mi poklesla,
když tvé miluji tě, zde nevidím,
srdce mé už neplesá.

Snad touha po tvé něžném slůvku,
naplní mou touhu blahem,
mou láskou jsi již v tomto vskutku,
již teď jsem do tebe blázen.

Jak splnit sen o krásné dívce,
co má mé srdce v dlani,
když jsme k sobě takto blízce,
vše záleží jen na ni.

Vyslovit však miluji tě,
chci říkat každý den,
chci srdce tvé a pohladit tě,
chci být tvůj přítel nový.
Autor tearful, 20.02.2008
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí