V bílých peřinkách

V bílých peřinkách

Anotace: každý sám...

Spíš a nejsi ve svém snění
tak jako já odemčený
Do prostoru kde vůbec nic není
jen prázdno přikrývá
mé osamění
a čas nehraje vůbec žádnou roli,
když láska netiká
Spíš a ve tvém snění
jsi dobře uzamčený
klíčem od své paní
v prostoru kde tikot hodin
lásku už neprobudí
Spíme a v bílých peřinkách
noc vraždí stíny
bez pocitu viny
A láska tiká hlasitě
v našich vzpomínkách
Autor laura3, 20.02.2008
Přečteno 428x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, Taog, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám ten svět, kde básněmi žít se dá jinak, lidé v něm jsou si podobní a díky za něj, za setkávání

20.02.2008 21:16:00 | Taog

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí