Odešel jsi...

Odešel jsi...

Anotace: ...

Odešel jsi,
když slunce ještě spalo
a já spala též.
Stejně to se mnou zamávalo!
Proč pro tebe
je snadnější
potichu nocí se odplížit,
nehledat slova krásnější
než "s tebou už tu nechci být"?
Na druhé půlce
postele pustina,
mě čeká jen
zrazených hostina...
Autor fire.fly, 20.02.2008
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, labuť, just me, Drobek~3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí