Chtěla bych tě

Chtěla bych tě

Anotace: hmm...:(((

Chtěla bych tě hladit,
chtěla bych tě líbat,
jenom duší zaplňovat,
chci, aby přišel ten den
tak prostý a jeden jen,
z těch, co víc se nevrátí,
jen srdce přelomí,
ten den, kde ty a já jen,
poprvé a naposled,
pro mě jen napořád,
kdy ty obejmeš mě,
obejmeš duší,
obejmeš myslí,
láskou zchytíš mou dlaň
tak prázdnou,
vyplníš ji sebou,
laskavá slova mi zazpíváš,
vroucí tóny zahraješ,
zabrnkáš na struny,
zamrkáš ohnivým očím
toužícím po těch tvých,
po tvém úsměve prahnoucím,
chci tě hladit,
chci tě líbat,
pod tvým tělem žhnoucím
mé křehké chvějící se,
tvář se mi leskne,
schovává se pod tenké sklo,
však slzy ji neukryjí,
musíš je usušit ty,
lásku svou neudusit,
prosím slib mi, že navždy
život krátký zastavíš
a se mnou ho už nepustíš,
zabrnkej mi tóny křehké
jako šípy z tvého srdce,
polibek věčný pro mě,
čeká jenom pro mě
a ty to víš,
já zas tobě svůj přenechám,
na tebe nikdy nezapomenu,
s tebou totiž zůstanu,
myslí i srdcem
a snad i tělem.
Autor boruvka, 20.02.2008
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Baldeus, jedam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí