Tobě

Tobě

Anotace: Pár myšlenek černých jak noc a přitom světlých jako den a vznikl z toho šedý mišmaš...

Úsměv usadil se na Tvých rtech
Vídám Tě jen ve svých snech
Jsi čistý jak letní nebe
Vnímám Tvého ducha, Tebe

Poznala jsem Tě až nyní
Tok času však nikdo nezmění
Je to kruté a bolavé
Má duše tone v lázni krvavé

Hřbitovní kvítí voní omamně
Všichni říkají, že chovám se proradně
Ale já jen bráním své city a srdce
Já totiž ducha miluji trpce

Ruka hladí studený mramor
Proč jen smím Tě znát, mi amor
Trhá mi srdce, že Tě znám
V mysli pomalu vystupuje smělý plán

Jen sebrat odvahu a učinit krok
Přehradit řeky života tok
Není to však lehké k tomu se odhodlat
Cizí ruka dívčí srdce probodla
Autor Santinan Black, 20.02.2008
Přečteno 387x
Tipy 13
Poslední tipující: Vlk v rouše, Charibeja, Azazen, Gracia, rry-cussete, Rikitan, Ishtar, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí