Lásko, neodcházej

Lásko, neodcházej

Anotace: Báseň o strachu, o obavách ze ztráty toho nejcennějšího na světě - o ztrátě lásky toho druhého.

Ó má Lásko prosím,
nejsou to jen slova,
že Tě v srdci nosím,
tak neodcházej znova.

Lásko moje milovaná,
Ty jsi vše co mám,
jsi jak obrázek malovaná
už nechci býti sám.

Necháš-li mě, opustíš mě,
smutno mi moc bude,
k bolu, žalu odsoudíš mě,
jen skonat pak mi zbude.

Prosím zůstaň, Lásko moje,
prosím zůstaň se mnou,
lež to není, pravda to je,
že chci abys byla mou.

Nezklamu Tě, nezradím Tě,
řekneš-li ano, vezmu si Tě,
před samotou ochráním Tě,
Lásko zůstaň, miluji Tě.
Autor Martin M., 19.09.2004
Přečteno 1615x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí