Všechno jednou skončí

Všechno jednou skončí

Anotace: podle mě je to teda kravina, ale chci znát i Váš názor, tak mě nešetřete :-D

Slzy stékají po tvých řasách,
Vidím jejich odraz světla.
Září snad ve všech krásách,
Další slza z řasy slétla.

Oči sametově modré,
Nenech je schovávat se za vodou,
Je toho v tobě tolik, co je dobré,
Dobré věci se schovávat nemohou.

Slzy jako perly padají na fotku nás dvou.
Jdu po temné ulici stále dál.
Pokračuji sám, pořád sám černou tmou,
Byla to minulost, kdy jsem se bál.

Morseovou abecedou píšu ti vzkaz,
Ty ale luštit neumíš,
Píšu vzkaz, co sídlí hluboko v nás,
Ty mé psaní vždy přerušíš.

Nemůžu se ti podívat do očí,
Vidím hrůzu, strach a obavy ze mě.
Nechci tě děsit všude, kam tvé kroky vkročí,
Nejraději bych zmizel ze Země.

Nechci takový konec,
Že nevíš co se stane,
Chci konec šťastný,
Strach ze srdce plane.
Autor Monte Carlo, 20.02.2008
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Ariella13
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, trochu jsem se zasnila... Jde z toho hodně vycítit, ani ne tak z těch slov, jako z celkového textu, to všechno má v sobě příběh, který je potřeba cítit... Moc hezká...

20.02.2008 18:06:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí