Jedna chvíle

Jedna chvíle

Anotace: Co bude?

Jedno gesto, které vyjádří všechno, co cítíme
Přišlo to zatím jednou a teď opět čekáme
Na ňákou situaci, která nám bude hrát do karet
Pak opět přijde chvíle, kdy prohodíme pár hezkých vět
Zahřeje nás to na srdci a budeme mít hezký den
Bude nám teplo i když vyjdeme ven
Ta zima ze sněhu zmizí a obloha se rozjasní
Vždyť teď jsme šťastni, když vidíme tu krásu
Když vidíme, jak s námi mráz marně zápasí
Když na sebe myslíme, to jsou střípky krásných časů
Které se objevili v té nejlepší chvíli, ve zlé době
Teď už bude končit den, přeji hezké sny, hlavně tobě
Autor Alex3700, 20.02.2008
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí