Jednou...

Jednou...

Anotace: jednou příjde ten den :)...

Jednou půjdeš, budeš se smát
a slunce tě bude do zad hřát.
Jednou půjdeš a budeš vědět,
jsem potřebný pro tenhle svět
a když né pro svět, tak pro tebe,
pro tvůj úsměv a tvé nebe!

Jednou půjdeš, nebudeš se bát
a necháš světlo denní na své
tváře dopadat.
Jednou půjdeš, budeš rovně stát
a dokážeš se ze života radovat
a když né ze života,
tak z jejího světa, z jejího dechu
jak mravenčího po stezce spěchu...

Jednou...
Autor Tyssi, 20.02.2008
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí