:-*

:-*

Anotace: ...

Znovu jsem předčasně zfoukl svíčku,
a stříbrný dým vsál slunce žár,
utichalo,
zhasínalo,
usínalo,
červánky se vpíjely pod kůži nebe,
a rudé moře zalilo štíty stínů,
zpívalo,
hrálo,
tančilo,
v tom studeném okolí něco hřálo,
ba ne jako kamna chrlící vlny ohně,
jen letmý žár, ne-li tichý,
vplétal se mi do vlasů,
piruetou obkroužil jsem 360 stupňů,
a oři mé valil hřejivý smích,
stála tam v slunci padajícím,
s úsměvem jí souzeným:-*
Autor Muta cum liquida, 20.02.2008
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Cristinne, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí