Nechci být sám

Nechci být sám

Anotace: Jak vyjádřit lásku? Nevím...

Hledím do tváře svého smutku,
počínám si špatně vskutku.
Nesnáze mě navštívila,
když krásná dívka mi odvětila,
Měj se krásně, toď je vše,
chtěl jsem milovat ji nade vše.
To nic, já už jsem zvyklý,
opuštěný, sám a zbytý.
Milovat je pro mě žít,
chtěl bych s tebou jednou být.
Jeden smutek to nic není,
v životě to takhle běží.
Achich ovej lásko má,
kde se přede mnou schovává.
Prosím řekni jednou jen,
pojď jen se mnou ven.
Dokážu ti, že jsem tvůj,
buď tu se mnou, chvíli postůj,
stůj tu se mnou po mém boku,
budu chodit jen v tvém kroku.
Lásko moje, jsi to ty,
buď už od té dobroty,
že mi řekneš slova tvé,
zítra chci jen rtíky tvé…
Autor tearful, 21.02.2008
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí