Řekni mi, miluji tě

Řekni mi, miluji tě

Anotace: Bloudím, hledám, chci tě, miluji tě...

Srdce mé teď vzdychá, pláče.
Samota mě obklopila.
Nevím, zda mě miluješ.
Můj pohled k tobě pospíchá.

Vložil jsem se mezi hráče.
Karty mi láska rozdala.
Tuto hru snad za mě dohraješ.
Mé srdce stále prohrává.

Dívka krásná sama kráče.
Neznámá osoba ji oslovila.
Proč životem sama pluješ.
Ve dvou se s životem lépe nakládá.

Mé srdce má náhle křeče.
Zda se ona odhodlala.
Jestli jednou moje budeš.
Lásky se mi nedostává…
Autor tearful, 21.02.2008
Přečteno 627x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí