Má první lásko

Má první lásko

Anotace: Jen těžko se zapomíná na první lásku,kousek z ní máme navždy v srdci...

Má první lásko,
v ústech máš sladko
po maliní,
má první lásko,
má zlatovlásko,
snad už to ani pravda není...

Kde jsou tvá ústa,co dorůstala
jak zlatý srpek měsíce,
když se jich ta má dotýkala,
dvě propojené kružnice
(lásky)
a vlásky
tvé vánek mi rozfoukal,
zmizelas jsko modrý dým,
jenž v stráni srdce zanechal
nasládlou vůni něžných chvil.

Dnes marně hledám obrys tváře,
dál cítím tvoje doteky
a prsty kreslím do polštáře
jak na hladinu do řeky,
jež chvěje se jak tvoje tělo
a jako moje vzpomínky,
co bylo,kamsi odletělo
a v srdci žhavé uhlíky
dosud nepřestaly plát,
stále miluji a mám tě rád...
Autor Akrij8, 21.02.2008
Přečteno 378x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Simísek, Psavec, danaska, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná vzpomínka na první lásku. Moc a moc hezké.

21.02.2008 12:16:00 | danaska

aaaaaaaaaaaaa láskaaaa...nádherné..fandím...krásné

21.02.2008 09:10:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí