Víš co bych

Víš co bych

Anotace: lásko chtěla?

Dotýkati se tvého těla.
Hladit tě po něm
všemi prsty,mít tvé pocity
v hrsti.

Dívat se při tom
do očí tvých,
číst v nich,že jsem
tvůj hřích.

Vískat ti vlasy,
vidět,že jsi
jen můj,
kam odcházíš,
počkej,stůj.
Autor takova, 30.06.2005
Přečteno 751x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí