Verše na poloviny

Verše na poloviny

Anotace: .

Vím, že nemůžu být s Tebou
a vím, snad ani nechci.
Myslíš, že kdybych Tě neznala
bylo by všechno lehčí?

Nebyl by strach a samota
v srdci mém zlomeném?
Vrátila by se mi radost
a štěstí v životě mém?

Všechno by bylo jinak
a celý svět by se změnil,
možná by ustal zmatek můj
a přišel ten, co tu nebyl.

Trhám verše n . . . . . . . . . . . . a poloviny;
ta jedna j . . . . . . . . . . . e pro Tebe.
To aby Ti nes . . . . . . . . . . ešlo z paměti,
že znamenáš p . . . . . . . . . . .ro mě nebe.
Autor Rakasteta, 21.02.2008
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Marfuša, Psavec, Severka, labuť, just me
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné

26.03.2008 12:45:00 | Marfuša

Dobrý nápad, děvče.

21.02.2008 12:55:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí