Klavír lásky tajemné

Klavír lásky tajemné

Anotace: Pokus o psaní jinak než smutně (básen upravena nektere verse a pravopis)

Klavír zní , střídá se černá s bílou,
ladné prsty klávesy hladí něžnou silou.
Hrají sami melodii lásky, co zahřeje.
Hraješ srdcem svým a klavír hraje a poslouchá.
Teď vcházím do tvých melodii já v podobě naděje,
a do rytmu pěji, chci patřit tobě, mé srdce naslouchá.
Tónina střída tóninu, nota jde za notou.

Melodie nebeská snáší vánek lásky k nám,
vánek co čechrá vlasy tvé, po heřmánku vonící.
Poslouchám srdcem a píseň na rtech mám,
jen hraj, ať to co je krásné dlouho trvá.
Má píseň má sílu, je dojemná, skály trhá.

Vše co jsem měl,jsem ti dal.
Byl sem chudý a ne bohatý král,
Melodie tvá dech bere, život dává,
ozývá se všude, ze všech stran.
Jen tvá melodie otevírá cestu do nebeských bran.
Autor Carlos, 30.06.2005
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí