zná někdo odpověď

zná někdo odpověď

Anotace: jestli jo,tak sem s ní..originalitě se meze nekladou..:-)

Přijde a občas i zdrží se
Nikdy však věčně netrvá
Nesouhlasíš?
Máš na to právo..
Avšak myslíš, že kdo dnes s ní šťastný je
Bude i zítra její krásu do nebes opěvovat..
Kdo dnes nejkrásnější prožívat cit
Že nebude zítra v srdci bolest mít
Je pomíjivá, je krásná
Je štěstím i bolestí pro lidi
Smutný ten, kdo teplo její necítí
Má mnoho podob,ale nikdo neví..
Neví co?
Jak vlastně vypadá..
Je to krásná mladá slečna plná života
Nebo snad podobu má stařeny jejíž moudrosti srdce stejně neposlouchá
Je to jen motýl přelétavý co z květu na květ lítá
Nejkrásnější růže v zahradě života
Pták co ve větru si krásně zpívá
.
.
.
.
.
Co je a jak vlastně vypadá láska?
Autor sh@rusk@, 21.02.2008
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: 0-0, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jaká je odpověď, to nevím...ale moc hezky jsi báseň napsala, i když někdy bych byla radši, kdyby láska vůbec neexistovala :/

27.02.2008 19:35:00 | 0-0

Láska je cit, který Tě nenechá v klidu žít..
S láskou se vznášíš v oblacích..
Bez ní ze srdce krvácíš..
:-)

21.02.2008 19:23:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí