Chcem zabudnúť...

Chcem zabudnúť...

Anotace: Toto je báseň, do ktorej som vložila SRDCE. Chcela som ňou KONEČNE povedať, čo cítim...a aká som sklamaná...Dúfam,že sa bude páčiť..píšte komenty..budem rada...

V hlave sa mi vynorili spomienky,
alebo že by to bol sen?
Videla som, že Ty a ja sme spolu a to, ako veľmi ťa chcem.
Dal si mi bozk, najkrajší na svete,
a cítila som, ako mi srdce bije,
tí, ktorí ste to nezažili, neviete,
ako sa zamilovaným krásne žije.

No potom som zbadala niečo iné.
Teba, no po tvojom boku som nebola JA,ktorá ťa tak miluje,
vieš si vôbec predstaviť, ako ma to zraňuje?
A teraz chcem zabudnúť.
Nechcem myslieť na Teba, ani na tú, čo s Tebou chodieva.
Chcem si vymazať z halvy všetko, čo má s Tebou niečo spoločné,
a snažím sa uveriť, že to, čo sa stalo,nebolo skutočné.
Bude to ťažké.
Verím, že to zvládnem.
A potom si už na Teba nikdy nespomeniem...
Autor Mišiačik, 21.02.2008
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ale vzpomeneš,na lásky sa nezabúda

13.02.2009 21:17:00 | WAYWARD

Zrada hodně zabolí, ale Ty to zvládneš a bude zase líp.
Každý to jednou pozná
že zrada je hrozná
že bolí u srdce a píchá
a smutkem tiše vzlyká.

02.02.2009 22:10:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí